BBQ catering & verhuur

Door Ribs, Roasts and More…

barbecue catering nijmegen en omstreken

Met meer dan 15 jaar ervaring is BBQ Catering Nijmegen niet zomaar een BBQ Cateraar.  BBQ Catering Nijmegen weet hoe een BBQ bereid moet worden. Langzaam en op de juiste temperatuur laten garen.

Voor ieder evenement of feest, zomer of winter, BBQ Catering Nijmegen staat voor u klaar. Hoge kwaliteit en alles zelf bereid.

Want hoe lastig is het niet om zelf achter de barbecue plaats te moeten nemen terwijl uw gasten zich vermaken en genieten van een heerlijke barbecue. Dit behoort tot het verleden want u kunt Ribs, Roasts and More… er gewoon bij huren. U huurt niet alleen gemak maar tevens ervaring en een gedegen kennis van het bereiden van vlees, smaakgarantie gegarandeerd.

Wij hopen u binnenkort te mogen verwennen met de beste BBQ van Nijmegen en omstreken. Neem vrijblijvend contact op om de vele mogelijkheden te bespreken.

Ribs, Roasts and More… It’s not your average BBQ!!!

Loading...

Partytent huren

Partytent huren voor catering en verhuur

BBQ Catering Nijmegen verhuurt partytenten voor elke gelegenheid, van verjaardag tot bedrijfsfeest, in verschillende maten. Een garantie dat u en uw gasten droog blijven tijdens een barbecue. De Partytenten zijn ook los te huur! Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over het huren van een Partytent.

Statafels huren

Statafels voor catering en verhuur

Organiseert u een feest of evenement? Statafels huren voor uw feest of evenement? Met mooi aangeklede statafels maakt u uw feest of evenement compleet en geeft u uw feest net die extra uitstraling. Ribs, Roasts and More… heeft een groot assortiment aan statafels te huur! Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over het huren van statafels.

Naast statafels en partytenten verhuurt BBQ catering Nijmegen ook:

* Een specialist die uw BBQ verzorgt
* Vers Italiaans ijs voor de kinderen
* Drank, eventueel mogelijk in samenspraak met leverancier

Heeft u speciale wensen die niet genoemd zijn op deze pagina? Neem dan contact op! Ribs, Roasts and More… gaat er alles aan doen om uw wens te realiseren.